، حجت الاسلام حميد شهرياري با بيان اينکه قرار گرفتن قضات و کارکنان قوه قضاييه در فضاي مجازي با استفاده از ظرفيتهاي فناوري اطلاعات و ارتباطات، موجب به اشتراکگذاري تجارب علمي، حرفهاي و شخصي با همکاران مي شود گفت: با راهاندازي درگاه الکترونيکي سامانه «ثنا» به آدرس http://www.iadl.ir امکان گفتگوهاي برخط (Online) و برون خط، عرضه پرسش و پاسخ مشترک، استانداردسازي متون نگارشي مشترک بين قضات و کارکنان قضايي، تبادلنظر و استفاده از تجارب يکديگر و مشورتهاي جمعي فراهم مي شود.
وي افزود: همچنين ارتباط با سراسر کشور از سوي بخشهاي ستادي تسهيل شده و موجبات نظارت بر عملکرد قضات در کنار ايجاد رويههاي واحد با دستورالعملهاي اجرايي يکسان با سرعت مناسب خواهد شد.
شهرياري ادامه داد: چشماندازي که براي اين سايت ديده شده ايجاد يک شبکه اجتماعي با امکانات صفحات شخصي، گفتگوي بر خط (چت) و تالارهاي گفتگو (فاروم) براي قضات به همراه ارائه منابع علمي و ابزارهاي مفيد و مورد نياز است.
معاون قوه قضائيه گفت: اين درگاه، مدخلي مي شود تا نيازهاي قضات کشور آنلاين در اختيار آنان قرار گيرد. همچنين در اين طرح پيشبيني شده که هر کدام از قضات داراي صفحهاي اختصاصي در انجمن بوده و اطلاعات شخصي، تأليفات، مقالات، سخنرانيها، متون تدريسي، نکات حقوقي و قضايي، توسط خود قاضي اضافه و ديگر قضات هم ميتوانند به آنها دسترسي داشته و از آنها استفاده کنند.
وي اظهار داشت: بهره مندي شبکه اجتماعي قوه قضاييه از سامانه «ثنا» براي ورود اعضا يکي از نقاط قوت آن است و اين سامانه با استفاده از روشهاي متعدد شناسايي و تأييد عضو، امنيت و اطمينان را براي ورود به سامانه هاي الکترونيکي قوه قضاييه به ارمغان مي آورد. در شبکه اجتماعي قوه قضاييه، سامانه ثنا براي تصديق کاربران از رمز يک بار مصرف (OTP) که به تلفن همراه ايشان ارسال مي کند استفاده مي کند. هم اکنون قضات عضو ميتوانند احکام کارگزيني خود را از طريق شبکه اجتماعي قوه قضاييه دريافت نمايند و به زودي امکان دريافت فيش حقوقي نيز براي آنها فراهم خواهد شد.
شهرياري اعلام کرد: از آغاز فعاليت شبکه اجتماعي قوه قضاييه به نشاني www.iadl.ir در شهريور 1393 تاکنون از 2606 قاضي 12 استان در شبکه اجتماعي ثبت نام شده و ساير استان ها هم در دست انجام است. همچنين اين سامانه کاملا امن بوده و در شبکه داخلي قوه قضائيه (کشوري) نصب و هدايت مي شود.
منبع: مهر
انتهاي پيام/